Sponsorering

Sammen med vores kunder har vi hjulpet til med at bygge en skole i Astrid Lindgrens Børneby! Ud af de studenterhuer der blev købt hos os i 2008 gik 500 000 kr. ubeskåret til SOS børnebyerne.

I 2008 gav ABC-Gruppen AB en del af sine indtægter for hver studenterhue til SOS børnebyerne. Hele 500 000 kr. Gik til byggeriet af en grundskole i Astrid Lindgrens Børneby i den Centralafrikanske Republik. Landet er et af de fattigste i verden, hvor 95% af befolkningen lever for mindre end en dollar om dagen.

Astrid Lindgren var en ivrig fortaler for, at alle børn i hele verden, uanset hudfarve, nationalitet og religion, skal have ret til kærlighed og omsorg. Den 14 november 2007 havde været hendes 100 års fødselsdag, og for at ære hendes minde byggede SOS Børnebyerne Astrid Lindgrens Børneby. Den stod færdig i 2010.

I Astrid Lindgrens Børneby i Bouar får hundredevis af forældreløse og efterladte børn et hjem og en familie. Skolen som ABC-gruppen har hjulpet med at finansiere har i dag over 300 elever i alderen 6-13 år, både fra børnebyen og nærområdet. Den vil kunne komme til at give mange ramte børn bedre chancer for at realisere sine drømme.

SOS Børnebyerne er verdens største organisation for omsorg for forældreløse og efterladte børn. Organisationen bygger børnebyer hvor familien har en central plads og hvor børnene får lov til at vokse op med kærlighed, respekt, og tryghed. SOS Børnebyer bygger og driver også skoler, medicinklinikker, sociale centre fagskoler og ungdomshuse. Det er en politisk og religiøst uafhængig organisation som opererer i 132 lande, og som hvert år hjælper tæt på en million børn og familier til at få et bedre liv.

Besøg gerne www.sosbornebyerne.dk

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.