Referencer

Vi samarbejder med over 700 skoler. Her kan du se lidt af hvad de siger om os.

Handan Ozer

Tog kontakt til ABC-GRUPPEN ca. 6 uger før uddannelsens afslutning, for at høre om de kunne lave en hue til sundhedsservicesekretær uddannelsen.
Selvom der kun var 6 uger til afslutningen, gjorde de alt hvad de kunne og vi havde vores huer til tiden. Igennem hele forløbet havde jeg kontakt med firmaet, så her bliver man ihvertifald ikke glemt :)
Kan helt klart anbefales, hvis man går efter kvalitet.
Til sidst vil jeg takke Anders mange gange og sige tusind tak for hjælpen

Stefan Roth, Erhvervsskolen Hillerød

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med jeres firma. Oprindeligt bestilte min skole huer fra et andet firma, men komplekse tilbud og salgsmetoder afholdte mig fra at betale ved kasse 1. I stedet opsøgte jeg det andet firma på adressen for at høre om en mere billig og enkelt løsning, men de havde ikke flere htx huer tilbage. Jeg spurgte om der var andre hue firmaer i nordsjælland, men svaret var Nej! Dette svar kom på trods af at der var flere, og det ene lå 1000 meter nede af vejen. Underligt svar! Jeg opsøgte abc gruppen og derfra følte jeg at jeg fik en energisk betjening. Jeg ringede jo hvor jeg var lidt i krise, eftersom at Jeg skulle bruge en hue samme uge. Personalet respekterede min situation, hvilket resulterede i at jeg fik huen bragt til min adresse. Betjeningen derfra var helt overvældende. Økonomisk set sparede jeg 450 kr. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse at have med abc gruppen at gøre.

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.