Om Studenterhuen

2-1-OM-Studentmossor_03

ABC-Gruppen fører udviklingen

ABC-Gruppen er førende indenfor udviklingen af studenterhuer i Norden samtidig med at vi værner omkring traditionerne. Op igennem 00’erne lancerede vi et helt nyt koncept hvor du selv har mulighed for at dekorere din hue og gøre den mere personlig.

2-1--OM-Studentmossor_06

Håndværk i højeste kvalitet

Vores studenterhuer er håndsyde for at sikre den bedste pasform, og er lavet ud af materialer af højeste kvalitet. Vi ønsker at alt skal være i orden på en af de mest mindeværdige dage i dit liv.

2-1-OM-Studentmossor_10

Gør din studenterhue personlig

De fleste elever vil gerne gøre deres hue lidt mere personlig end standardmodellen. Det kan du gøre nemt og enkelt gennem eksempelvis at få broderet tekst på båndet, kokarder, nåle og initialer.

2-1-OM-Studentmossor_11

Varianter ifølge traditionerne

Vi tilbyder studenterhuer der respekterer alle traditioner. Hos os kan du bestille både den helt klassiske, traditionelle hue eller de moderne moderne varianter som er kommet til gennem 00’erne. Det er din studentereksamen, dit minde, dit valg!

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.