Vores studenterhuer

Krystalhuen - Årets store nyhed!

KRYSTALHUEN

Årets store nyhed! Vores mest eksklusive studenterhue med krystalkokarde dekoreret med similisten og eksklusivt Alcantaramateriale, som giver huen et unikt design og den bedste komfort samt pasform. Design huen med personlig broderi i gulv, sølv, din uddannelsesfarve eller hvid brodering for at skabe din unikke studenterhue.


Kashmirhuen - Sidste års storsælger!

KASHMIRHUEN

Sidste års storsælger! Med ægte kashmirstof under huens skygge og den unikke Kashmirkokarde belagt med 18k guld eller hvidguld, var Kashmirhuen det helt store hit sidste år. Betrækket består af vandafvisende bomuld og inderrem samt skygge er af ægte læder, som giver et mat finish. Design huen med personlig broderi i gulv, sølv, din uddannelsesfarve eller hvid brodering for at skabe din unikke studenterhue.


Brillianthuen - Strukturmønstret huebånd!

BRILLIANTHUEN

Strukturmønstret huebånd for en anderledes studenterhue! Betrækket består af vandafvisende bomuld. Metalkokarde i guld eller sølv medfølger. Inderrem og skygge er af ægte læder som giver et mat finish. Lomme i foret til enkel opbevaring samt ekstra skriveplads.


Diamanthuen - Med blank skygge uden syning!

DIAMANTHUEN

Diamanthuen med blank skygge uden syning. Vandafvisende betræk i hvid bomuld og inderrem af ægte læder. Metalkokarde i guld eller sølv med klassiske symboler medfølger. Design huen med flere tilvalg for at skabe en unik studenterhue.


Globalhuen - Til den miljøbevidste student!

GLOBALHUEN

Til den miljøbevidste student! Foret består af naturfiber, og inderremmen og skyggen af naturlæder. Vandafvisende betræk i økologisk bomuld. Kokarde i guld eller sølv med klassiske symboler medfølger. Design huen med flere tilvalg for at skabe en unik studenterhue.


Klassikeren!

STANDARDHUEN

Klassikeren! Standardhuen sådan som studenterhuen altid har set ud. Vandafvisende betræk i hvid bomuld, inderrem af kunstlæder og blank skygge af plast. Metalkokarde i guld eller sølv med de klassiske symboler medfølger. Design huen med flere tilvalg for at skabe en unik studenterhue.

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.