Design
Design

Hvilke huer har høj kant?

Læs om vores huer her http://abcgruppen.dk/studenterhuer/vores-studenterhuer/
Hvis du vil have høj kant skal du vælge Krystal, Rubin, Brilliant eller Diamant.
Hvis du vil have mat læderskygge skal du vælge Krystal, Rubin, Brilliant eller Smaragd. Diamant- og Prismauen har blank plastikskygge.
Krystalhuen har 100% ren Alcantara på uddannelsebåndet (STX, HHX, HTX, HF, HG, Sort) svederemmen og indersiden af skyggen, for et fuldendt look og bedste komfort. Svedremmen kan fås i brun, cremehvid og sort Alcantara.
Skygge og stormrem i ægte læder, stor lomme i huen foer og hueregler. Ekstra højt uddannelsesbånd og eksklusiv krystalkokarde med similisten (til STX, HHX og HTX).
Valgbar kronebrodering/skolelogo på toppen og valgbart quiltet foer.
Rubinhuen har ægte kashmirstof under skyggen og unik Rubinkokarde belagt med 18k guld eller hvidguld (til STX, HHX og HTX). Skygge og stormrem i ægte læder, ekstra højt uddannelsesbånd og hueregler. Quiltet foer, valgbar kronebrodering/skolelogo på toppen og valgbar lomme .
Brilliant ligner Rubin men har huebånd med struktur og skærm i imitationslæder. Svederem der ånder i ægte læder, lomme i huen foer og hueregler. Ekstra højt uddannelsesbånd. Valgbar kronebrodering/skolelogo på toppen og valgbar lomme.

Diamanthuen har blank plastikskygge og hagerem uden syning, svederem i ægte læder og hueregler. Valgbar kronebrodering/skolelogo på toppen. Ekstra højt uddannelsesbånd.

Smaragdhuen er vores miljøvenlige altrenativ med har foer af naturfiber og 100% biologisk nedbrydelig grundmaterialer. Mat skygge, stormrem og svederem i ægte læder. Lavt uddannelsesbånd. Valgbar skolelogo på toppen.

Prismahuen har svederem, hagerem og skygge i plastik. Lavt uddannelsesbånd. Valgbar skolelogo på toppen.