Om ABC-Gruppen

ABC-Gruppen blev grundlagt i 2002 med sloganet “For en mindeværdig skoletid”. Visionen bag firmaet var, at alle studenter skulle have den perfekte studenterhue - uanset hvor meget det måtte kræve af ABC, at hjælpe dem dertil. Vores eneste mål var, at gøre alle studenter glade, tilfredse og sikre dem en perfekt studentertid.

Med fokus på den bedste kvalitet til den rigtige pris og et højt service niveau, har vi leveret langt over 1.000.000 huer til glade studenter.

ABC som total leverandør

I dag er vi stadigvæk at finde i både Danmark & Sverige, men i dag leverer ABC meget mere end studenterhuer. Vi er nu det, som man kalder en “total leverandør”, da vi kan hjælpe de kommende studenter med alt de behøver - herunder kan foruden huerne nævnes; studieturstrøjer, blå bog, vognkørsler, vognkørselspakker og vi er i stadigvæk færd med at udvikle nye måder, at hjælpe de kommende studenter på.

Næste mål er produktion af rød løber til galla, plakater, armbånd til fredagsbar m.m. Hvis I har et behov - så er vi klar til at dække det! I kan med andre ord bruge den samme leverandør til det hele, i stedet for 6 forskellige. Det styrker både samarbejdet og sparer jer for en masse penge!

Image