Om ABC-gruppen

ABC-gruppen opererer i Sverige og Danmark og er en del af ABC-Gruppen Norden AB, Nordens største leverandør af studenterartikler. Vi ønsker at skabe en mindeværdig skoletid for alle elever. Vores produkter styrker traditionerne og sammenholdet på skolerne og de kan endvidere gemmes og blive til skønne minder. Vi er mest kendt for vores studenterhuer,studentertøj og blå bøger, og vi udvikler hele tiden vores sortiment.

Vi er et ungt innovativt firma som er vokset hurtigt. I dag beskæftiger vi 30 fastansatte, og yderligere 30 arbejder for os i den hektiske højsæson. Vi
samarbejder med over 700 skoler i Norden, og hvert år leverer vi studenterhuer til tæt på 1.000.000 studenter siden start. En stor del af vores succes kan tilskrives vores gode kunderelationer og en dyp forståelse for og viden omkring skoletiden, studentereksamen og de trends og tendenser der rør sig. Vi forstår elevernes, forældrenes og skoleledelsens behov og ønsker, og vi lever op til deres forventninger. Dette skaber tillid.

Som et professionelt og etisk selskab ved vi hvor vigtigt det er at handle ansvarsfuldt i kontakten med elever og skoler. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige service og tryghed til vores kunder. For eksempel har vi markedets suverænt bedste vilkår for elever der ønsker at ændre eller tilbagetrække en bestilling. Derudover tilbyder vi fuld returret på alle vores produkter, selvom de er personligt tilpassede. Det, at vi hvert år bliver gen-inviteret til at komme tilbage på
skolerne er for os et bevis på, at vores engagement er værdsat af eleverne og at vi leverer det vi lover, og mere endnu.

I begyndelsen af 00’erne tog tre unge fyre kampen op med en hel branche. Godt hjulpet af mod, stærkt elevengagement og en ukuelig overbevisning lykkedes det dem at skabe en rigtig succeshistorie. Grundlæggerne Alexander Grepe, Babak Faramarzian og Tomas Sundh arbejder i dag aktivt for at fremme den unge virksomhed. De deler ud af sin viden og erfaring blandt andet ved at holde foredrag på skoler omkring det at starte en virksomhed op og at drive og markedsføre den. De fungerer også som rådgivere for mange UF-virksomheder.ABC-gruppen har fået stor opmærksomhed og flere udmærkelser for sin innovative og succesfulde vækst. Virksomheden blev i 2010 udpeget til titlen som ”Årets Iværksættere” af organisationen Iværksætterne (Företagarna) i Stockholm, og blev både i 2009 og 2010 udpeget som Gazellevirksomhed af Dagens Industri. I 2011 blev også ABC-Gruppen udpeget til en af Sveriges bedstes arbejdspladser.

ABC-gruppen – En del af AJAT
ABC er i dag som en del af AJAT, der opererer i de nordiske lande og ejes i fællesskab af repræsentanter fra Sverige og Danmark. Dette ejerskab vil sikre mulighed for at fortsætte med at opfylde kundernes krav til effektiv logistik, e-handel og et stærkt fokus på kvalitet. Mer info

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.