Design
Design

Persondatapolitik

Al behandling af personoplysninger og kundedata finder sted i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Personlige oplysninger, du giver via hjemmesiden, vil blive brugt til at håndtere dine ordrer, fakturering, levering og markedsføring. Kommunikation kan ske ved brev, e-mail eller SMS.

Behandling af visse oplysninger kan også udføres af partnere og søsterselskaber i den udstrækning de er involveret i opfyldelsen af ​​aftalen mellem kunden og virksomheden.

I. Vi bruger kun de personoplysninger, du gav os i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

II. Oplysninger vedrørende din person bruges kun af vores egen virksomhed og vores søsterselskaber (som er en del af samme gruppe) såvel som af vores partnere til betaling og levering for at gennemføre aftaler mellem os og primært at betale for og sende varer til den. adresse du forudsat.

III. Du kan kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål om dine gemte data eller ønsker at ændre eller slette dem.

IV. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en konto, gemmer vi din e-mail-adresse og telefonnummer og bruger det i forbindelse med reklame og markedsundersøgelse, indtil du annullerer nyhedsbrevet eller sletter din konto.

Begynd design af din studenterhue i dag!

  • Markedets bedste priser
  • Over en billion forskellige designmuligheder
  • Livstidsgaranti
Design din hue nu

Hvad siger vores kunder?