Studenterhuer: Guiden til en perfekt studenterhue

ABC-gruppen tilbyder dig og din skole Danmarks bedste studenterhue. Køb din studenterhue direkte online eller på din skole ved opmåling/prøvningen. Hos ABC-gruppen får du en studenterhue som er 100% tilpasset dig, her har du mulighed for at give den personligt design med navnebroderi, farver, og sikre den helt rigtige størrelse og meget meget mere.

 

Køb din studenterhue her!

 

Studenterhuen er en nordisk tradition der er 150 år gammel. I begyndelsen var huen lavet til universitetsstudenter, for at de kunne genkende hinanden ved fælles
arrangementer. Den karakteristiske studenterhue blev hurtigt populær, og man begyndte også at bruge den ved studentereksamen. Den oprindelige hue var sort, men omkring 1880’erne begyndte nogle elever at bruge den hvide hue som den ser ud i dag, med bordeauxfarvet (STX) bånd.

I 1968 blev selve studentereksamen afskaffet, men traditionen med at fejre uddannelsens afslutning lever i videre i stor stil. Siden 1980’erne har vi forbundet den klassiske, hvide studenterhue med gymnasieelever, der fejrer afslutningen af deres sidste år på gymnasiet.

I 1970’erne og frem opstod de tre andre gymnasiale uddannelser: højere forberedelseseksamen (HF), højere handelseksamen (HHX) og højere teknisk eksamen (HTX).

I starten af 90’erne begyndte man at bruge det bånd på huen, som angiver hvilken uddannelse det er man har afsluttet, og broderier på båndet begyndte at dukke op rundt omkring i landet.

Gennem årene er der kommet mange nye ungdomsuddannelser og flere nye farver på båndene.

Studenterhuerne videreudvikles stadigvæk efter elevernes ønsker. Op Gennem 00’erne var ABC-gruppen de første til at tilbyde huer med personlige broderier, og siden da har vi stået for mange andre innovationer, der i dag opfattes som en selvfølge i forbindelse med studenterhuer.

Den mest solgte hue var I 2010 Brillianthuen, og vi er naturligvis meget stolte af, at det var os der lancerede den. I 2010 introducerede vi også, som de første i verden, en hue med indbygget videokamera der gør det nemmere for studenterne at dele deres minder med familie og venner over f.eks. Facebook eller Youtube.

Endvidere har vi arbejdet på at forbedre vilkårene for dig som køber og for de skoler som vi hvert år samarbejder med. Graden af tryghed i forbindelse med køb hos os er steget, og det er muligt for hver enkelt elev selv at vælge niveau som passe ham/hende selv.

Sammen med vores kunder tager vi hele tiden nye skridt hen i mod et endnu bedre og bredere produktsortiment. Mange af vores medarbejdere arbejder direkte ude på skolerne, og denne nærhed med eleverne har givet os en stor forståelse for og viden omkring skoletiden og studenterfesten. Vi forstår elevernes ønsker og kan finde produkter og tilbud der lever op til disse.

Vores studenterhuer er håndsyet for at give den bedste pasform, og de anvendte materialer er af højeste kvalitet. Huerne fremstilles i Europa, og dette tillader os at have god kontrol over kvaliteten, trygge leveringer og et tæt samarbejde med vores leverandører og deres ansatte.

Når du køber en studenterhue fra ABC-Gruppen i 2013 vælger du selv hvordan den skal se ud og hvor meget den må koste. Dette kan du gøre direkte på din skole ved en såkaldt prøvning, hvor du har mulighed for at prøve forskellige størrelser, eller du kan gøre det online i vores webshop. Hos os kan du gøre din studenterhue til dit helt eget, personlige minde om din studenterfest.

Du vælger først blandt de forskellige kvaliteter vi kan tilbyde. Dernæst går du videre til at vælge model: ABC-Gruppen tilbyder udover den klassiske Danmark og Cph flere forskellige modeller med forskellige typer af foer. Efter dette er det nu blevet tid til at gøre din studenter hue til dit helt eget, personlige minde! Dette gøres ved tilvalg af forskellige former for dekorationer. Eksempelvis kan du give din hue personligt præg gennem

broderierne, tilvalg af kokarder, initialer, eller måske indbygget kamera? Vi hjælper dig med at finde den rigtige størrelse og model når vi kommer og besøger Jer på skolen.

 

Køb din studenterhue her!

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.