Studieturstøj

ABC-gruppen tilbyder studieturstøj til hele skolen eller bare til din klasse. Vi har leveret studieturstøj i mange år med hundredvis af tilfredse kunder hvert år. Vi tilbyder flere forskellige tryk som i kan vælge mellem, eller i har mulighed for at designe jeres helt eget tryk. Som noget helt nyt i år tilbyder vi også Ziperall i kollektionen.

Bestil dit studentertøj hos os!

Åbn butik

Vi tilbyder en unik internetshop for jeres skole, hvor hver elev selv kan oprette sin bestilling. Efter leveringen betaler man nemt og enkelt for sin bestilling individuelt via en faktura, som eleverne får tilsendt. Book et møde med en repræsentant fra ABC-gruppen som kommer til Jer og gennemgår hele processen. Vi følger Jer hvert skridt på vejen fra planlægningsfasen og frem til efter leveringen.

Bestil direkte
Er du på jagt efter studentertøj eller trøjer med tryk til studieturen? Hos os kan I som klasse eller forening bestille tøj med valgfrit motiv og med en leveringstid på kun 2-3 uger. Vi hjælper Jer gerne med trykmotivet uden ekstra beregning, hvis ikke I finder noget i kan lide blandt alle vores trykforslag.

ABC-Gruppen

For en skoletid der er værd at huske! Studenterhuer og studentertøj er blot nogle af vores produkter og tjenester.

KUNDESERVICE

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

Køb din studenterhue

Køb din studenterhue fra den bedste virksomhed på markedet

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.